OKULUMUZDA RAMAZAN SANDIĞI

Okulumuzada maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıtılmak üzere başlattığımız, "Ramazan Sandığı" uygulamasını öğrenci velilerimizden gelen gıda yardımlarıyla gerçekleştirdik.

17.04.2023 122

17-04-2023  17-04-2023 Öğrencilerimizde yardımlaşma ve diğergamlık duygularını geliştirmek, veren el olmanın sağladığı huzuru yaşatmak amacıyla, Ramazan Ayında bir dizi yardımlaşma faaliyeti düzenledik. Deprem bölgesindeki kardeş okulumuz için kırtasiye yardımı, okulumuzdaki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz için zekat ve fitre yardımı, ve Ramazan Sandığı uygulaması bunlardandı. Ramazan Sandığı projemiz Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün tavsiyesiyle gerçekleştirildi. öğrencilerimiz ve velilerimizden gelen gıda yardımları, okulumuz öğretmenleri tarafından poşetlenerek, ailelere dağıtıldı. Katkı sağlayan bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.